Se spala carnea, se sterge de apa, pieptul se bate putin, se unge cu putin ulei de masline se pune sare, piper. Se da prin amestecul de coaja de lamaie cu portocala se introduce in punga sau in folie, se aseaza in mijlocul unei tavi pentru cuptor, de jur imprejur se stopeste cu putin ulei. Se aseaza cartofii prefierti taiati in patru pe lungime presarati cu putina faina alba si sare.
Se da la cuptor 50 minute la 180 grade.
Cartofii arata aurii si prajiti, aromele se simt extraordinar, se poate pune in punga o crenguta de rozmarin, se poate servi cu salata de varza rosie cu portocale si mandarine e delicioasa.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii