Pulpe Sau Piept de Pui in Coaja de Lamaie si Portocala si Cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

pulpe de pui sau piept
coaja rasa de la o lamaie si o portocala
sare
piper proaspat macinat
ulei de masline
cartofi
faina alba de grau
o punga de copt sau folie aluminiu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala carnea, se sterge de apa, pieptul se bate putin, se unge cu putin ulei de masline se pune sare, piper. Se da prin amestecul de coaja de lamaie cu portocala se introduce in punga sau in folie, se aseaza in mijlocul unei tavi pentru cuptor, de jur imprejur se stopeste cu putin ulei. Se aseaza cartofii prefierti taiati in patru pe lungime presarati cu putina faina alba si sare.

Se da la cuptor 50 minute la 180 grade.
Cartofii arata aurii si prajiti, aromele se simt extraordinar, se poate pune in punga o crenguta de rozmarin, se poate servi cu salata de varza rosie cu portocale si mandarine e delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe Sau Piept de Pui in Coaja de Lamaie si Portocala si Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  17.02.2010 17:25:59

Chiar ca sunt delicioase aceste pulpe pregatite dupa reteta ta !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe Sau Piept de Pui in Coaja de Lamaie si Portocala si ...