In tigaia incinsa se soteaza usturoiul, ceapa verde si ciupercile taiate la dimensiunea dorita. Se adauga spanacul oparit si se mai lasa 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Piptul de pui se taie pe lungime pregatind astfel culcusul pentru spanacul pregatit in prealabil. Se umple pieptul cu spanac, ciuperci si cascaval, si se leaga cu sfoara. Se prajeste in tigaie pina devine brun la culoare si se da la cuptor inca vreo 10 - 15 minute. Se scoate, se lasa sa se linisteasca si se taie felii ce se aseaza pe farfurie.
In tigaie se prajesc 5 minute rosiile cherry. Se prepara decorul din felii de lamiie, castravete verde, ridiche, ciuperci, rosii cherry prajite si ... piper verde.
Se adauga un mix de patrunjel verde si menta verde .....
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta Pe scurt slaninuta cu boia si usturoi. Pe la noi prin zona se zice slanina popricata - asa pe scurt. Adica cu poprica-...
Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castravetiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii