Pui Umplut (II)

Postat pe: 12-05-2011
(0)

Ingrediente

piept de pui dezosat (sau muschi file) - 1 buc
rosii cherry - 10 buc
spanac - 300 g
ciuperci - 200g
piper verde - 1 lingurita
castravete
lamiie
ridiche (pentru decor)
sare
piper
menta verde
patrunjel
ceapa verde - 1 legatura
usturoi - 3-4 catei
cascaval ras - 100 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
In tigaia incinsa se soteaza usturoiul, ceapa verde si ciupercile taiate la dimensiunea dorita. Se adauga spanacul oparit si se mai lasa 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Piptul de pui se taie pe lungime pregatind astfel culcusul pentru spanacul pregatit in prealabil. Se umple pieptul cu spanac, ciuperci si cascaval, si se leaga cu sfoara. Se prajeste in tigaie pina devine brun la culoare si se da la cuptor inca vreo 10 - 15 minute. Se scoate, se lasa sa se linisteasca si se taie felii ce se aseaza pe farfurie.

In tigaie se prajesc 5 minute rosiile cherry. Se prepara decorul din felii de lamiie, castravete verde, ridiche, ciuperci, rosii cherry prajite si ... piper verde.

Se adauga un mix de patrunjel verde si menta verde .....
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Umplut (II)" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Umplut (II)