Pui taranesc

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

8 copane de pui(sau piept de pui dupa preferinta)
busuioc,cimbru,patrunjel proaspete
1 morcov mare
1 ceapa mare
4 cartofi
1 capatana de usturoi
4 linguri de ulei de masline
1 cutie cu bere
sare
boabe de piper
3 linguri de zeama de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Intr-o vas se incalzeste uleiul, se pune capatana de usturoi taiata pe jumatate si ceapa taiata in bucati mai maricele.Se lasa putin la calit si apoi se adauga pulpele de pui si se lasa la rumenit.
Se adauga busuoicul,cimbrul si patrunjelul,sarea,piperul,apoi morcovul si cartofii taiati cubulete.Dupa 5 minute se toarna berea,se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora.
Se aseaza pe un platou ,se stropeste cu zeama de lamaie si se presara patrunjel tocat.
Daca se doreste se poate inlatura usturoiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui taranesc" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinus_s
•  02.03.2010 17:37:29

O capatana de usturoi e foarte mult ,poate ai vrut sa zici un catel de usturoi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui taranesc