Pui pane in sos de ceapa

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

1 pui sau 2 aripi, 2 pulpe, pieptul
sare, piper
3 oua
lapte
ulei
faina
cartofi
1 lingurita unt
lapte
Pentru sos avem nevoie de:
2 cepe
2 linguri smantana grasa
lapte
apa
2 lingurite otet
2 lingurite zahar
sare
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
-punem intai cartofii la fiert in apa cu sare.
-carnea de pui trebuie fiarta inainte(eu am facut supa din pui)
-punem uleiul la incins in tigaie si trecem bucatile de pui prin faina si ou batut(l-am batut cu late si am pus condimente)
-rumenim carnea pe o parte si pe alta.

-facem sosul. Radem cele 2 cepe si la punem in tigaie cu faina. amestecam bine dupa care adauagam laptele...atata lapat epunem pana ajungem la consistenta dorita. Adaugam si apa. Urmeaza condimentele, otetul, zaharul iar la sf. smantana si patrunjelul tocat.

Cartofii fierti ii facem piure, sfaramam cartofii, adagam untul, putin ulei, frecam bine si treptat adaugam laptele. Piureul n-are voie sa ramana cu cartof nesfaramat, el trebuie sa iasa spumos si fin, pufos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui pane in sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

zsuzsu
•  25.07.2008 09:50:04

sosul rece faci?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui pane in sos de ceapa