-punem intai cartofii la fiert in apa cu sare.
-carnea de pui trebuie fiarta inainte(eu am facut supa din pui)
-punem uleiul la incins in tigaie si trecem bucatile de pui prin faina si ou batut(l-am batut cu late si am pus condimente)
-rumenim carnea pe o parte si pe alta.
-facem sosul. Radem cele 2 cepe si la punem in tigaie cu faina. amestecam bine dupa care adauagam laptele...atata lapat epunem pana ajungem la consistenta dorita. Adaugam si apa. Urmeaza condimentele, otetul, zaharul iar la sf. smantana si patrunjelul tocat.
Cartofii fierti ii facem piure, sfaramam cartofii, adagam untul, putin ulei, frecam bine si treptat adaugam laptele. Piureul n-are voie sa ramana cu cartof nesfaramat, el trebuie sa iasa spumos si fin, pufos.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii