Pieptul de pui se taie cubulete si se da cu condimente pentru pui, la fel se taie si legumele ca si puiul .Intr-o tigaie cu ulei incins se pun bucatile de pui si se prajesc dupa ce s-au rumenit le scoateti intr-un castron.In acelasi ulei in care ati prajit puiul puneti mai intai cartofii sa se prajeasca cat de cat si apoi adaugati legumele si lasati pana se calesc.Intr-un vas de yena se pun legumele si peste ele bucatile de pui apoi se dau 15 minute la cuptor.
Pofta Buna
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii