Intr-o oala am pus 2 linguri ulei de masline si am lasat ceapa si usturoiul tocate marunt la prajit, pana devine transparenta.
Toate condimentele le-am amestecat intr-o canita.
Am pus condimentele peste ceapa si am mai lasat 1 minut la prajit.
Am adaugat rosiile tocate marunt, 80 ml apa si sucul de lamaie. Am amestecat bine si am adus la fierbere.
Am asezat pulpele in sos si am acoperit cu capac. am lasat la fiert cam 40 minute. Se amesteca din cand in cand.
Vanata am taiat-o cubulete fara sa o curat. am condimentat cu sare si piper si am stropit cu ulei de masline.
Am asezat cubuletele intr-o tava si am dat la cuptor 15 minute, pana devin aurii.
Pulpele cu sos le-am servit cu pireu si deasupra am presarat cubulete de vinete si alune prajite.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO prajiturica perfecta pentru ai pacali pe cei mici . Este fara zahar, fara faina si nu e foarte dulce.
Prajitura cu dovleacEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii