Pentru inceput, vreau sa spun ca nu sunt o gospodina desavarsita, dar aceasta reteta e f simpla f buna si economica. Si, mai mult, e mancarea mea preferata.
Bun. Pt inceput avem nevoie de carne de pui (puteti pune ce va place de la pui, nu trebutie neaparat un pui intreg, aripioare pieptul, pulpele, depinde ce va place). Se iau bucatile de pui se spala (eu le pun fara piele pt ca nu mi place pielea).
Apoi intr-o cratita puneti putin ulei si o ceapa mai mare sau 2 mai mici (chiar mai multe daca va place cu mai multa ceapa). Puneti ceapa la calit, apoi puneti bucatile de pui curatate si spalate in prealabil. Lasati putin si carnea de pui la calit pana isi schimba culoarea. Apoi puneti putina apa calda peste pui atat cat sa-l acopere si sa poate sa fiarba.
Puneti sare, putin piper si lasati la focul mic sa fiarba. Daca apa scade si carnea nu e fiarta mai puteti adauga apa. Cand e fiarta carnea chiar daca a mai ramas putina apa in cratita nu e nimic, puneti smantana (depinde de cat sos vreti sa faceti atata smantana puneti). Eu folosesc smantana lichida pentru gatit. Se pune smantana, se amesteca bine, se mai lasa pe foc vreo 5 minute si se pune patrunjel proaspat pe deasupra.
E o mancare f buna si nu are cum sa nu va iasa. E delicoasa. Cat de curand va voi arata si poze.
Se serveste calda si e f buna.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii