Pui cu Smantana, Ciuperci si `blue Cheese`

Postat pe: 08-08-2010
(0)

Ingrediente

350 g piept de pui dezosat
300 g smantana
100 g blue cheese
200 g ciuperci proaspete
usturoi proaspat
ulei de masline cu mirodenii
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie pieptul de pui in fisii de dimensiunea unui deget. Acestea se rumenesc usor intr-o tigaie in putin ulei de masline cu mirodenii. Se scot si se lasa la scurs pe un servet de hartie.

Intr-un alt vas mai mare se calesc usor, in putin ulei de masline, usturoiul verde taiat marunt si ciupercile.

In acelasi timp, intr-o tigaie se pune la fiert la foc mic smantana, si se amesteca cu "blue cheese"-ul, pana la dizolvarea completa a acesteia.

In final se adauga in vasul mai mare sosul rezultat din smantana si bucatile de piept de pui. Se lasa la foc mic 15' pt a se combina toate aromele.
Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Smantana, Ciuperci si `blue Cheese`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Smantana, Ciuperci si `blue Cheese`