Ingrediente
● 1 pui (1-1,2kg) |
● 30g de unt sau margarina |
● 400g de smantana groasa |
● 1 lingura de vegeta |
● Sare |
● piper |
● Marar |
Mod de preparare
In sosul ramas se adauga smantana se sareaza, pipereaza dupa gust se lasa sa mai dea cateva clocote pana sosul scade cam la jumatate. Se pune carnea in sos si se adauga mararul se acopera si se lasa inca 5-10 min pe foc.
Pofta mare!
Se serveste cu mamaliguta sau cu paste. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pui cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 12.05.2012 22:50:37
untul prajit mai mult primeste un gust amar si strica gustul manacarii,de aceea se pune apa
• 05.06.2009 04:34:41
Multumesc mult, ma bucur ca iti place cum gatesc.
Untul da gust mai bun carnii, chiar fragezeste mai bine carnita si de aceea eu si cand fac fripturica de pui pun unt in loc de ulei, sau nu mai adaug deloc grasime. Acum depinde de cum vrea fiecare. Poti fierbe doar in apa si apoi adauga smantana. Sper sa fi fost de folos.
• 26.05.2009 01:37:16
f f f grozava reteta felicitarile mele , dar daca nu te superi zimi si mie de ce anume se pune unt la fiert .. ? are vreo imp .. oricum nu vad sa afecteze cu ceva sau in vreun fel anume carnea ... am mai citit la cineva punea unt in apa care fierbea cartofii.. Iti multumesc si chiar ai retete bune bv
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 13.07.2012 13:04:09
casa vesela, cine a vorbit de unt prajit aici? O zi frumoasa