Pui cu Smantana

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

1 pui (1-1,2kg)
30g de unt sau margarina
400g de smantana groasa
1 lingura de vegeta
Sare
piper
Marar

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati se pune la fiert cu untul, lingura de vegeta si o cana de apa. Cand carnea este fiarta si sosul a scazut se scot bucatile se pun intr-o farfurie.

In sosul ramas se adauga smantana se sareaza, pipereaza dupa gust se lasa sa mai dea cateva clocote pana sosul scade cam la jumatate. Se pune carnea in sos si se adauga mararul se acopera si se lasa inca 5-10 min pe foc.

Pofta mare!


Se serveste cu mamaliguta sau cu paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yafa
•  13.07.2012 13:04:09

casa vesela, cine a vorbit de unt prajit aici? O zi frumoasa

casavesela
•  12.05.2012 22:50:37

untul prajit mai mult primeste un gust amar si strica gustul manacarii,de aceea se pune apa

yafa
•  05.06.2009 04:34:41

Multumesc mult, ma bucur ca iti place cum gatesc.
Untul da gust mai bun carnii, chiar fragezeste mai bine carnita si de aceea eu si cand fac fripturica de pui pun unt in loc de ulei, sau nu mai adaug deloc grasime. Acum depinde de cum vrea fiecare. Poti fierbe doar in apa si apoi adauga smantana. Sper sa fi fost de folos.

fly2me
•  26.05.2009 01:37:16

f f f grozava reteta felicitarile mele , dar daca nu te superi zimi si mie de ce anume se pune unt la fiert .. ? are vreo imp .. oricum nu vad sa afecteze cu ceva sau in vreun fel anume carnea ... am mai citit la cineva punea unt in apa care fierbea cartofii.. Iti multumesc si chiar ai retete bune bv

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Smantana