Se spala puiul se taie bucatele si se prajesc in unt. Se adauga cepele curatate dar intregi, cateii de usturoi si ciupercile. Se condimenteaza cu patrunjel si busuioc. Se amesteca din cand in cand si se adauga si vinul.
Cand s-a evaporat vinul se aduga rosiile taiate bucatele si care inainte au fost prajite in unt si putin ulei. Se adauga sare si piper. Se lasa sa fiarba cca jumatate de ora amestecand din cand in cand.
Cand este gata se scoate pe un platou si se orneaza cu patrunjel proaspat si multe maslinute negre.
Se serveste cald. POFTA BUNA!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii