Pui cu Maghiran

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 buc pui de casa (dar putem folosi doar pulpe sau aripioare)
sare, delikat
4 catei usturoi
1 lingura maghiran
100 ml vin alb de preferat sec
200 ml ulei

Mod de preparare

Puiul il portionam, condimentam cu sare si piper si il prajim pe 200 ml ulei. Stingem cu 100 ml vin alb presaram peste carne 1 lingura maghiran si cateii de usturoi taiati felii, punem apa cat sa acopere carnea.

Adaugam un pic de delikat si acoperim cu un capac vasul si il lasam la foc mic sa fiarba pana scade zeama (daca carnea nu e fiarta mai adaugam apa ).

Puiul astfel pregatit il servim alaturi de pireu de cartofi si adaugam si din sosul ramas peste carnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Maghiran" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

chira
•  28.05.2010 12:23:33

Felicitari!Ai votul meu...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Maghiran