Pui cu Ciuperci si Sos de Smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 usturoi
  • 2-4 linguri faina
  • 2-4 linguri smantana
  • 200 gr piept de pui
  • 1 conserva ciuperci (felii) marar
  • sare

Mod de preparare

Cateii de usturoi se maruntesc si se pun la calit, apoi se pun cateva linguri de faiana pana se ingroasa. Punem lingurile de smantana (2-4 linguri pentru 2 persoane) si apoi se toarna cam 1 litru de apa.

Se taie cubulete pieptul de pui se baga la fiert. Dupa ce fierbe mai mult de jumate pieptul de pui, se pun ciupercile si apoi se pune mararul.

Se poate servi cu cartofi piure.

pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)