Pui cu Ciuperci si Sos de Smantana

Postat pe: 24-02-2009
(0)

Ingrediente

1 usturoi
2-4 linguri faina
2-4 linguri smantana
200 gr piept de pui
1 conserva ciuperci (felii) marar
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Cateii de usturoi se maruntesc si se pun la calit, apoi se pun cateva linguri de faiana pana se ingroasa. Punem lingurile de smantana (2-4 linguri pentru 2 persoane) si apoi se toarna cam 1 litru de apa.

Se taie cubulete pieptul de pui se baga la fiert. Dupa ce fierbe mai mult de jumate pieptul de pui, se pun ciupercile si apoi se pune mararul.

Se poate servi cu cartofi piure.

pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Ciuperci si Sos de Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Ciuperci si Sos de Smantana