Pui cu Ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 pui intreg (sau 7-8 pulpe)
1-2 linguri ulei (untura)
750 g ciuperci proaspete (eu am avut 2 feluri)
piper
50 ml vin (eu am pus riesling)
verdeata (patrunjel frunza)
sare
sos brun spaniol (vezi reteta sos brun)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Puiul se spala, se desparte in bucati, se scot oasele de la piept si spate, se sareaza si se prajesc in ulei/untura. Se scot, se aseaza pe o farfurie separata si in uleiul ramas se pun ciupercile spalate, curatate si taiate felii. Se sting cu vin, se adauga piperul si verdeata tocata.

Puiul fript se adauga peste ciupercile gata prajite, se adauga sosul brun deasupra si se mai fierb impreuna inca 15-20 de minute. Se poate servi cu mamaliguta sau cu cartofi pireu/natur sau chiar fara nimic. . . doar puiul si cu sos, dar in cazul asta nu pasati legumele din sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mihaelacnx
•  28.10.2009 19:22:43

l-am gasit

mihaelacnx
•  28.10.2009 19:20:46

nu am gasit reteta de sos brun

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Ciuperci