Pui cu Bere si Dovlecei

Postat pe: 29-11-2011
(0)

Ingrediente

6 pulpe de pui (eu am folosit copanele)
1 morcov
2 dovlecei mici
330 ml bere
rosmarin
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Prajiti pe toate partile pulpele de pui (taiate in doua) in ulei incins, condimentatile cu sare piper si rosmarin.

Adaugati dovleceii si morcovul feliate dupa cum va place, lasati-le sa se caleasca cateva miinute impreuna cu puiul apoi varsati berea (la temperatura camerei) si lasati sa se gateasca pentru 20 de minute la foc lent (sau pana carnea se desprinde bine de pe os).

Daca la sfarsitul copturii mai aveti bere in tigaie iutiti un pic focul. Ve-ti vedea ce bunatate!! pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Bere si Dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Bere si Dovlecei