Pui cu bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui cu bere

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 maciulie usturoi
  • 330 ml bere
  • suc de la 2 lamai ( foarte important )
  • sare, piper, boia, ulei de masline
  • rozmarin

Mod de preparare

Puiul il taiati in 2 (nu-i greu cei cumparati de la magazin se taie usor) il condimentam bine pe o parte si pe alta. Intr-un vas mai inalt, se pune ulei apoi usturoiul taiat mai mare, sucul de lamaie.
Se aseaza bucatile de pui, eu a trebuit sa le mai tai ca nu incapeau, se toarna berea, se pune rozmarinul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mare cam 30 de minute .
Apoi luam folia si mai lasam 20 de minute. Puiul se va rumeni frumos.
Il servim cu cartofi ,legume si neaparat cu sos de iaurt si usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)