Pollo italiano

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Pollo italiano

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 800 gr piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • o legatura patrunjel
  • 1 gr piper
  • pentru sos:
  • 100 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • 1 gr piper
  • 5 gr sare
  • 500 gr cartofi

Mod de preparare

carnea se taie ca pentru snitele si se bate , ciupercile si patrunjelul se toaca iar cascavalul se rade pe razatoarea mare.

Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust.

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se aseaza pieptul de pui se pune compozitia si se ruleaza in folie de aluminiu. Se introduce la cuptor pentru 30 min intr-o tava cu putina apa.

Se scoate din folie cand e gata se portioneasa, deasupra se pune sosul format din ingredientele de mai sus si alaturi cartofii natur

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa