Pilaf Pt Maty

Postat pe: 15-03-2010
(0)

Ingrediente

300 g orez
1 ceapa medie
2 linguri de unt
2 pulpite de pui sau un piept
condimente
optional marar proaspat sau congelat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Intr-o oala se pune la fiert carnea. Dupa ce s-a spumat carnea, se pune o alta oala pe foc unde se caleste ceapa taiata marunt in unt. Dupa 3-5 min se adauga peste ceapa si orezul in prealabil spalat.

Cand incepe orezul sa se ingalbeneasca, se adauga apa si carnea din cealalta oala. Se amesteca bine, se mai adauga apa daca e nevoie, se acopera si se lasa la fiert. Se poate adauga spre sfarsit marar tocat marunt.


SE SERVESTE CALD CU MURATURI SAU SALATA DE ROSII
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pilaf Pt Maty" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pilaf Pt Maty