Labutele de pui bine curatate si spalate le punem la fiert in 3 litri apa rece. Adaugam 1 lingura rasa sare si lasam la fiert la foc mic impreuna cu cele 2 capatani de usturoi curatate de primul rand de invelis de foite si 1 lingura de piper. Se lasa la fiert pana scade lichidul la jumate din cantitatea initiala. Daca mai e nevoie se adauga sare dupa gust (dar nu prea multa caci riscati sa nu se inchege racitura).
Separat am fiert niste legume din amestecul mexican. Separat am fiert si 3 ficatei de pui. Din racitura am scos labutele de pui si am strecurat lichidul.
In boluri de plastic am pus cateva linguri de legume fierte si cate o bucata de ficat iar peste ele am pus un pic de zeama. Am lasat bolurile la rece sa se inchege racitura dupa care am asezat deasupra cateva labute de pui si am completat cu restul de lichid ramas. Am pus din nou bolurile la rece pana s-a inchegat racitura.
Continutul bolului l-am rasturnat pe o farfurie si am servit cu zeama de lamaie.
Pofta Buna! ! !
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii