Facem piftelutele mici din carnea data la masina, miezul de paine, branza rasa, oul, piper, sare, patrunjelul, sare, usturoi.
Preparam tava in care punem un pic ulei masline si un strat de suc rosii peste care adaugam sare, frunza de dafin, un pic apa (o cescuta) si oregano. Amestecam bine si asezam piftelutele preparate, iar peste acestea un alt strat de suc. Piftelutele le-am facut si le-am dat prin paine uscata rasa (pan grattato).
Deasupra punem folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa 15 minute dam folia jos si lasam sa se faca bine.
Daca va place in suc mai mult puteti pune mai mult.
Vazand la merisor pe blog aceasta minunatie, n-am mai stat pe ganduri si am trecut imediat la executia ei. Ingredientele...
Placinta cu dovlecei si parmezanO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii