Piept de pui la Vas Roman

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat
1 ceapa mare
1 legatura mica de marar
1 legatura mica de patrunjel
1 ardei rosu
5 cartofi
condimente
ulei de masline

Mod de preparare

Se taie pieptul in bucati mari si se pune intr-o craticioara incapatoare. Se taie ceapa foarte marunt, mararul, patrunjelul si ardeiul rosu si se pun in acelasi vas cu carnea. Cartofii se curata si se taie si acestia in cuburi mari si se pun laolalta.

Se adauga peste toate o lingurita de condimente si cateva linguri mari de ulei de masline si se amesteca.

Dupa ce vasul roman a stat in apa timp de 20 minute, carnea cu legumele se aseaza in acesta si se dau la cuptor, la foc potrivit timp de 40-50 de minute.

In ultimele 10 minutele se lasa vasul fara capac pt. a se rumeni carnea.

Se serveste cu salata de varza.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui la Vas Roman" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

raileanuioanasabina
•  04.12.2015 22:08:05

Cum sa castigi bani pe net! Merita sa folosesti aceasta sansa! Acum s-a lansat un exceptional curs online GRATUIT care te invata foarte repede cum sa castigi bani pe net! Cursul il primesti GRATUIT, pe adresa ta de email, sub forma de informatii pas cu pas, foarte clar explicate. Vei reusi sa inveti foarte usor cum sa castigi bani pe net! Trimite "INFO" la adresa de email: ioanara@yahoo.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui la Vas Roman