Piept de Pui in Foi de Varza Rosie

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

250 gr ciuperci
1 ceapa
1/2 legatura de patrunjel
1 lingurita de mustar
2 linguri de ulei
4 frunze varza rosie
2 felii piept de pui dezosat
2 linguri de vin alb
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Curatam ciupercile si ceapa si le tocam marunt, apoi le innabusim timp de 10 minute, cu o lingura de ulei si 2-3 linguri de apa. Adaugam patrunjelul tocatm mustarul, sarea si piperul dupa gust.

Spalam foile de varza si le pregatim astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem.

Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele si ungem feliile cu amestecul de ciuperci. Le rulam si le imbracam pe fiecare in cate 2 frunze de varza rosie.

Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin si dam la cuptor pentru o ora si 15 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui in Foi de Varza Rosie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui in Foi de Varza Rosie