Piept de Pui in Foi de Varza Rosie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Piept de Pui in Foi de Varza Rosie

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 linguri de ulei
  • 4 frunze varza rosie
  • 2 felii piept de pui dezosat
  • 2 linguri de vin alb
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Curatam ciupercile si ceapa si le tocam marunt, apoi le innabusim timp de 10 minute, cu o lingura de ulei si 2-3 linguri de apa. Adaugam patrunjelul tocatm mustarul, sarea si piperul dupa gust.

Spalam foile de varza si le pregatim astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem.

Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele si ungem feliile cu amestecul de ciuperci. Le rulam si le imbracam pe fiecare in cate 2 frunze de varza rosie.

Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin si dam la cuptor pentru o ora si 15 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc