Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

un piept de pui
250 g smantana
un sfert cana pesmet
ulei de masline
sare
piper condimente
preferential bacon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile, se condimenteaza. Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon, se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana.

Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata.


Pofta buna!
Se serveste cu legume sote sau alte garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elysium
•  12.12.2015 09:15:40

Bani la domiciliu! Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email: laura.paraschiv@gmail.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet