Piept de pui cu smantana

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

10 felii de piept de pui
2 cutii de ciuperci champignon(eu am pus numai una)
o ceapa
un pahar de vin
unt cit 2 nuci
400 de grame de smintina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt.

-Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie

-Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin.

-Am adaugat apoi smintina si cipuercile scurse si am amestecat bine de tot.

-Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute.
-Se poate servi cu mamaliguta.Noi am mancat fara nimic,doar asa simplu.

E foarte gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui cu smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui cu smantana