Piept de pui cu pere si camembert

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

4 fileuri din piept de pui a 150gfiecare
2 linguri ulei
1/2 lingurita coindimente pentru carne de pui Maggi
250ml supa de pui
425g pere (din compot)
125g camembert
50ml vin alb
30g ciuperci
1 lingurita amidon alimentar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
1. Feliile din piept de pui se freaca cu condimentele pentru carne de pui.
2. Perele din compot se scurg bine si se taie felii.
3. Branza `camembert` se taie felii.
4. In ulei incins frigem, pe ambele parti, feliile de carne, apoi le scoatem si le punem pe o farfurie.
5. Intr-o tigaie punem supa si vinul si le lasam sa dea in clocot.
Adaugam ciupercile , pe care le -am taiat foarte marunt. Amidonul se amesteca cu putina apa rece si se incorporeaza in amestec.
6. Adaugam carnea de pui in acest sos, perele si acoperim cu camemberul. Acoperim tigaia si lasam pana camemberul s-a topit.

Pe un platou oval se aseaza preparatul , se orneaza cu frunze de patrunjel verde si se serveste cu garnitura de orez si un vin alb sec.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui cu pere si camembert" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

turconianstyle
•  23.09.2010 22:00:34

super tare! de-abia astept s- o incerc:)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui cu pere si camembert