Piept de Pui cu 8 Legume

Complexitate
redusa
Piept de Pui cu 8 Legume

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 10 fire de sparanghel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 10-15 fire de sparanghel
  • 1 ardei rosu
  • 5-7 florete de broccoli
  • 10-15 fire de pastai
  • 2 cartofi taiati cuburi mari (in 4 sau 8 depinde cat de mari sunt cartofii)
  • 1 morcov (taiat fasii)
  • 1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat in lung si am obtinut 2 bucati. Fiecare bucata am batut-o cu ciocanul de snitele si am mai subtiat-o. Am presarat fiecare bucata cu sare si piper si am umplut o (dupa marime) cu fire de sparanghel (4, repectiv 6 fire). Am inchis pieptul de pui cu scobitori.

Intr-o tigaie am pus uleiul si pe rand usturoiul taiat bucati, ceapa taiata julien, rulourile de piept de pui, si restul de legume (in urmatoarea ordine: pastai, asparagus, cartofi, morcov (noua ne place mai crocant), ardei si broccoli. Saram si piperam (daca vreti si un pic de halapeno taiat marunt) si o ceasca de apa.

Lasam totul pt cateva minute (in functie de cat de crocante va plac legumele). Eu le-am last inca 10 min - dupa ce am adaugat broccoli.

Servim cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc