Pieptul de pui l-am taiat in lung si am obtinut 2 bucati. Fiecare bucata am batut-o cu ciocanul de snitele si am mai subtiat-o. Am presarat fiecare bucata cu sare si piper si am umplut o (dupa marime) cu fire de sparanghel (4, repectiv 6 fire). Am inchis pieptul de pui cu scobitori.
Intr-o tigaie am pus uleiul si pe rand usturoiul taiat bucati, ceapa taiata julien, rulourile de piept de pui, si restul de legume (in urmatoarea ordine: pastai, asparagus, cartofi, morcov (noua ne place mai crocant), ardei si broccoli. Saram si piperam (daca vreti si un pic de halapeno taiat marunt) si o ceasca de apa.
Lasam totul pt cateva minute (in functie de cat de crocante va plac legumele). Eu le-am last inca 10 min - dupa ce am adaugat broccoli.
Servim cald.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii