Pieptul de pui l-am taiat in lung si am obtinut 2 bucati. Fiecare bucata am batut-o cu ciocanul de snitele si am mai subtiat-o. Am presarat fiecare bucata cu sare si piper si am umplut o (dupa marime) cu fire de sparanghel (4, repectiv 6 fire). Am inchis pieptul de pui cu scobitori.
Intr-o tigaie am pus uleiul si pe rand usturoiul taiat bucati, ceapa taiata julien, rulourile de piept de pui, si restul de legume (in urmatoarea ordine: pastai, asparagus, cartofi, morcov (noua ne place mai crocant), ardei si broccoli. Saram si piperam (daca vreti si un pic de halapeno taiat marunt) si o ceasca de apa.
Lasam totul pt cateva minute (in functie de cat de crocante va plac legumele). Eu le-am last inca 10 min - dupa ce am adaugat broccoli.
Servim cald.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii