Piept de Pui cu 8 Legume

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 piept de pui
10 fire de sparanghel
2 catei de usturoi
1 ceapa medie
10-15 fire de sparanghel
1 ardei rosu
5-7 florete de broccoli
10-15 fire de pastai
2 cartofi taiati cuburi mari (in 4 sau 8 depinde cat de mari sunt cartofii)
1 morcov (taiat fasii)
1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat in lung si am obtinut 2 bucati. Fiecare bucata am batut-o cu ciocanul de snitele si am mai subtiat-o. Am presarat fiecare bucata cu sare si piper si am umplut o (dupa marime) cu fire de sparanghel (4, repectiv 6 fire). Am inchis pieptul de pui cu scobitori.

Intr-o tigaie am pus uleiul si pe rand usturoiul taiat bucati, ceapa taiata julien, rulourile de piept de pui, si restul de legume (in urmatoarea ordine: pastai, asparagus, cartofi, morcov (noua ne place mai crocant), ardei si broccoli. Saram si piperam (daca vreti si un pic de halapeno taiat marunt) si o ceasca de apa.

Lasam totul pt cateva minute (in functie de cat de crocante va plac legumele). Eu le-am last inca 10 min - dupa ce am adaugat broccoli.

Servim cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu 8 Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  18.06.2010 13:02:07

Minunata reteta !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu 8 Legume