Piept de Pui cu 8 Legume

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 piept de pui
10 fire de sparanghel
2 catei de usturoi
1 ceapa medie
10-15 fire de sparanghel
1 ardei rosu
5-7 florete de broccoli
10-15 fire de pastai
2 cartofi taiati cuburi mari (in 4 sau 8 depinde cat de mari sunt cartofii)
1 morcov (taiat fasii)
1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat in lung si am obtinut 2 bucati. Fiecare bucata am batut-o cu ciocanul de snitele si am mai subtiat-o. Am presarat fiecare bucata cu sare si piper si am umplut o (dupa marime) cu fire de sparanghel (4, repectiv 6 fire). Am inchis pieptul de pui cu scobitori.

Intr-o tigaie am pus uleiul si pe rand usturoiul taiat bucati, ceapa taiata julien, rulourile de piept de pui, si restul de legume (in urmatoarea ordine: pastai, asparagus, cartofi, morcov (noua ne place mai crocant), ardei si broccoli. Saram si piperam (daca vreti si un pic de halapeno taiat marunt) si o ceasca de apa.

Lasam totul pt cateva minute (in functie de cat de crocante va plac legumele). Eu le-am last inca 10 min - dupa ce am adaugat broccoli.

Servim cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de Pui cu 8 Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  18.06.2010 13:02:07

Minunata reteta !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu 8 Legume