Piept curcan cu sos de lamaie

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

600 g peipt curcan sau pui
zeama de la 2 lamai
50 ml ulei de masline
1 lingura cu mustar(simplu)
1 lingurita cimbru sau busuioc
1 lingura usturoi presat(mujdei)
sare+piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala piptul de curcan si se pun felii de cate 1 cm grosime in vas de yena;

Zeama de la cele 2 lamai se amesteca cu uleiul, mujdeiul, mustarul si busuiocul pana se omogenizeaza bine; sosul obtinut se adauga peste carne ; vasul se acopera cu capac si se da la cuptor pt. 20 minute la 200 grade celsius.

Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept curcan cu sos de lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

thea
•  17.08.2010 11:03:43

da, este chiar foarte bun !!!

miriam_31
•  13.07.2008 19:24:28

ESTE FOARTE BUNA.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept curcan cu sos de lamaie