Piept curcan cu sos de lamaie

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

600 g peipt curcan sau pui
zeama de la 2 lamai
50 ml ulei de masline
1 lingura cu mustar(simplu)
1 lingurita cimbru sau busuioc
1 lingura usturoi presat(mujdei)
sare+piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala piptul de curcan si se pun felii de cate 1 cm grosime in vas de yena;

Zeama de la cele 2 lamai se amesteca cu uleiul, mujdeiul, mustarul si busuiocul pana se omogenizeaza bine; sosul obtinut se adauga peste carne ; vasul se acopera cu capac si se da la cuptor pt. 20 minute la 200 grade celsius.

Pofta mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept curcan cu sos de lamaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

thea
•  17.08.2010 11:03:43

da, este chiar foarte bun !!!

miriam_31
•  13.07.2008 19:24:28

ESTE FOARTE BUNA.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept curcan cu sos de lamaie