Se pune la calit intro cratita carnea tocata, ceapa si usturoiul intreg. Adaugam rosiile taiate cuburi sau sucul de rosii, batonul de scortisoara si nucsoara. Adaugam o cana de apa acoperim cu capac si lasam sa fiarba pina scade toata apa atunci este gata dam deoparte.
Punem macaroanele la fiert cind sunt gata le scurgem de apa si le dam deoparte. Intr-un castron pune laptele si plicul de besamel batem bine cu mixerul pina se ingroasa. Luam tava de la aragaz, punem jumate din macaroane, presaram putina brinza rasa, adaugam carnea tocata, peste adaugam restul de macaroane. In final ultimul strat adaugam besamelul si putina brinza. Totul este gata dam la cuptor pt 30 minute.
POFTA BUNA
Se serveste cald sau rece.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii