Paella cu Pui, Carnati si Creveti

Postat pe: 28-12-2012
(0)

Ingrediente

Cantitati necesare pt 6 portii:
3 pulpe intregi de pui
1 buc carnat afumat
6 felii bacon
1 ceapa alba
3 catei de usturoi
300 gr orez
12 buc crevete
150 gr mazare verde
ulei de masline
vin alb
supa de pui
sare
piper
boia afumata
sofran
patrunjel verde
zeama de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Pune tigaia pe flacara, asteapta sa se incinga si toarna in ea o lingura de ulei de masline. Prajeste repede fisiile de bacon impreuna cu rondelele de carnat. Scoate-le pe un servet absorbant si pune in grasimea ramasa copanele de pui.

Rumeneste-le pe ambele parti si scoate-le. Caleste la foc potrivit ceapa si usturoiul tocat. Cand ceapa devine translucida, transfera baconul, carnatii si copanele inapoi in tigaie, caleste-le impreuna oleaca, adauga orezul, amesteca pana bobul capata transparenta, pune boiaua si stinge cu vin alb si supa de pui.

Potriveste de sare si piper, adauga sofranul si lasa pe foc mediu 10 minute, cu capac. Cand bobul de orez s-a umflat indeparteaza capacul, adauga o mana de mazare congelata, crevetii si amesteca. Mai fierbe fara capac inca 10 minute. La sfarsit presara patrunjel verde tocat si stoarce zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paella cu Pui, Carnati si Creveti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paella cu Pui, Carnati si Creveti