Ostropel de Pui

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

un pui fara piept
doua cutii de rosii in bulion
piper
sare
plante aromatice pentru carne de pasare
o lg de zahar
usturoi

Mod de preparare

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea.

Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 25min la foc mic

Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.
Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ostropel de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gubauba
•  05.10.2011 14:04:09

Usor. Gustos. Perfect cand nu ai prea mult timp la dispozitie :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ostropel de Pui