Ostropel de Pui

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

un pui fara piept
doua cutii de rosii in bulion
piper
sare
plante aromatice pentru carne de pasare
o lg de zahar
usturoi

Mod de preparare

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea.

Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 25min la foc mic

Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.
Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ostropel de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gubauba
•  05.10.2011 14:04:09

Usor. Gustos. Perfect cand nu ai prea mult timp la dispozitie :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ostropel de Pui