O Altfel de Shaorma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
O Altfel de Shaorma

Ingrediente

  • lipii
  • piept de pui
  • ciuperci
  • rosii
  • castraveti
  • ardei
  • ceapa
  • maioneza
  • Pt sos:
  • 1 iaurt
  • 2 catei usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Se taie toate legumele marunt si se pastreaza. Se taie ciupercile rondele si carnea in fasiute. Se pun ciupercile la calit in putin ulei si peste 3 minute se pune si carnea. Se sareaza, pipereaza si se adauga ce condimente doriti. Se prajeste bine impreuna pana sunt facute.

lipia se ungecu maioneza. Peste se pune amestec de carne cu pui cat doriti. Se pun legume: rosie, castraveti, ardei, ceapa. In robotul de bucatarie se toaca usturoiul. Se pune iaurtul, sare si ulei si se amesteca cateva secunde in robot.

Sosul se pune peste ingredientele din lipie si apoi. Se impatureste pe jumatate.
(*) Nu am pus cantitati pt ca fiecare poate sa isi puna cat vrea.
Se mananca cu cutit si furculita sau ajutandu-ne cu o alta lipie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa