Ingrediente

750 g carne (vita, porc, pui, amestec sau chiar si soia avand in vedere ca este post)
1,5 kg cartofi
2-3 cepe mai mici
o lingura de ulei
cimbru
piper
sare
patrunjel verde
sos de rosii

Mod de preparare

Cartofii se coc la cuptor in coaja.
Carnea se toaca in robot impreuna cu ceapa. Calim amestecul intr-o lingura de ulei de masline si inabusim cu un pahar de apa. Dupa ce fierbe aproximativ 20 de minute adaugam sos de rosii si condimente. Lasam sa scada si adaugam verdeata.

Decojim cartofii si-i feliem.
Intr-un vas de sticla sau chiar in tava, punem un strat de cartofi peste care presaram sare si cateva lingurite de sos si apoi jumatate din cantitatea de carne preparata. Continuam cu al doilea strat de felii de cartofi si carne. Deasupra punem cartofii ramasi, peste care batem un ou impreuna cu sos de rosii si verdeata.

Punem la cuptor aproximativ 45 de minute si masa este servita. Se serveste cald impreuna cu smantana si verdeata.

Pofta buna!
Se serveste calda cu smantana si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca de Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca de Cartofi