Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Postat pe: 08-11-2015
(0)

Ingrediente

2 vinete subtiri
700 gr carne tocata de pui
150-200 gr cascaval Delaco
5-6 buc de ceapa uscata
un ardei gras rosu (mare)
100 ml suc de rosii
10-15 rosii mici mici (de curte)
2-3 linguri cu ulei
sare si oregano dupa gust
cateva frunzulite de busuioc proaspat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit pana cepa devine translucida.

Adaugam carnea tocata de pui si amestecam pana la incorporarea completa.

Condimentam cu sare si oregano, coloram cu suc de rosii si fierbem totul pana ce sosul format scade suficient. Adaugam apoi cateva frunzulite tocate de busuioc proaspat.

Intre timp, feliem vinetele, le saram putin si le coacem pe ambele parti (pe tava de aragaz sau pe grill).

Ungem un vas de yena cu putin ulei, asezam o parte din feliile de vinete, iar peste acestea presaram cascavalul ras.

Adaugam carnea de pui, presaram inca putin cascaval si asezam restul feliilor de vinete impreuna cu rosiile (peste care vom adauga cascavalul ramas).

Dam vasul la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca cu vinete coapte si piept de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca cu vinete coapte si piept de pui