Mincare de Mazare cu Carne de Vitel

Postat pe: 03-10-2012
(0)

Ingrediente

1 kg carne
1 ceapa
1/2 pahar vin alb
1 cutie mica de mazare
1 cutie mica de rosii taiate (diced)
2 linguri ulei de masline
vegeta (sau un cub de bulion vegetal)
sare, piper
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie carnea in bucati potrivite (daca nu este deja taiata). Ceapa se taie cubulete si se caleste in cele doua linguri de ulei pina devine usor sticloasa. Se adauga carnea, putina sare, piper, se pune capacul la cratita si se lasa 10 minute, dupa care se adauga vinul si se lasa sa se evapore 5 minute.

Dupa aceea se pun rosiile din cutie, vegeta si se lasa la foc potrivit, circa 20 minute (cu capacul usor dat deoparte). Se adauga mazarea si daca este nevoie, se mai completeaza cu putina apa calda. Se lasa pe foc 5-10 minute, dupa care se gusta si daca este nevoie se mai pune sare sau piper.

La sfarsit se pune putin patrunjel verde (eu am pus uscat).

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mincare de Mazare cu Carne de Vitel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mincare de Mazare cu Carne de Vitel