Medalion de vita in sos si piure

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg jumate de muschi de vitel
1 ceapa
400 g smantana
2 ardei
sare,piper
2 linguri de pasta de gogosar la borcan
patrunjel verde
cartofi, 1 kg pentru piure
200 ml bulion de casa
2 lingurite boia dulce
1 lingura faina
lapte pt piure
1 lingura ulei pentru piure
1 lingurita unt pentru piure

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Medalion de vita in sos si piure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Medalion de vita in sos si piure
html