Medalion de vita in sos si piure

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg jumate de muschi de vitel
1 ceapa
400 g smantana
2 ardei
sare,piper
2 linguri de pasta de gogosar la borcan
patrunjel verde
cartofi, 1 kg pentru piure
200 ml bulion de casa
2 lingurite boia dulce
1 lingura faina
lapte pt piure
1 lingura ulei pentru piure
1 lingurita unt pentru piure

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Medalion de vita in sos si piure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Medalion de vita in sos si piure