Medalion de vita in sos si piure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Medalion de vita in sos si piure

Ingrediente

  • -1 kg jumate de muschi de vitel
  • -1 ceapa
  • -400 g smantana
  • -2 ardei
  • -sare,piper
  • -2 linguri de pasta de gogosar la borcan
  • -patrunjel verde
  • -cartofi, 1 kg pentru piure
  • -200 ml bulion de casa
  • -2 lingurite boia dulce
  • -1 lingura faina
  • -lapte pt piure
  • -1 lingura ulei pentru piure
  • -1 lingurita unt pentru piure

Mod de preparare

-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate