Medalion de vita in sos si piure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Medalion de vita in sos si piure

Ingrediente

  • -1 kg jumate de muschi de vitel
  • -1 ceapa
  • -400 g smantana
  • -2 ardei
  • -sare,piper
  • -2 linguri de pasta de gogosar la borcan
  • -patrunjel verde
  • -cartofi, 1 kg pentru piure
  • -200 ml bulion de casa
  • -2 lingurite boia dulce
  • -1 lingura faina
  • -lapte pt piure
  • -1 lingura ulei pentru piure
  • -1 lingurita unt pentru piure

Mod de preparare

-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc