Medalion de Porc cu Ciuperci

Complexitate
redusa
Medalion de Porc cu Ciuperci

Ingrediente

  • -800 g muschi de porc
  • -500 g ciuperci
  • -60 g untura
  • -1 lingura mustar
  • -50 g unt
  • -80 g faina
  • -100 g smantana
  • -1 legatura de patrunjel verde
  • -bulion de gaina sau de legume ori apa
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Curatati muschiul de porc de pielite, spalati-l si taiati-l in felii groase de 1- 1,5 cm.
Bateti-le cu ciocanul de carne, sarati, piperati, dupa gust si treceti-le prin faina.
Rumeniti-le in untura incinsa, pe ambele parti.
Transferati-le intr-un alt vas, turnati putin bulion de gaina (de legume sau apa) si lasati-le sa se inabuse, acoperit, la foc mic, pana ce carnea este facuta. La nevoie, adaugati cate putin lichid.
Intre timp, caliti putin faina ramasa in restul de untura de la prajirea carnii, adaugati mustarul si stingeti cu bulion de carne (de legume sau apa).
Dati in cateva clocote, amestecand mereu, pana se ingroasa putin si turnati apoi, peste carne.
Adaugati imediat ciupercile feliate si calite in prealabil in unt.
Potriviti de sare, piper, dupa gust si inabusiti in continuare pana ce carnea este frageda.
La sfarsit, inglobati smantana si patrunjelul tocat marunt.

Serviti cat este cald, portionand carnea si sosul cu ciuperci, alaturi de o salata de sezon sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Tort Tiramisu reţetă
Bucataras.RO

Tort Tiramisu reţetă

De 8 Martie m-am hotarat sa fac un tort. A iesit o minunatie de tort. Este absolut delicios. Merita sa fie incercat. Aceasta...

Tort Tiramisu reţetă
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!