Medalioane din piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Medalioane din piept de curcan

Ingrediente

  • -1 piept de curcan
  • -1 morcov
  • -2 linguri pesmet
  • -50 ml lapte
  • -1 ou
  • -100 ml ulei
  • -1 lamaie
  • -50 g faina
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -sare, piper

Mod de preparare

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.

Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper. Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.. Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa