Se taie ceapa julien si se caleste in putin untdelemn, impreuna cu carnea de pui, taiata cuburi mari. Se adauga radacinoasele, taiate cubulete, apoi apa pana le acopera si sucul de rosii.
Se lasa la fiert aprox 30 de minute, se adauga mazarea si se completeaza cu apa pana o acopera bine. Se fierbe inca 15-20 de minute, la foc mic. In final,se sareaza dupa gust si se presara cu patrunjel verde tocat.
Poze ale retetei: Mazare cu pui - Arhiva Reteta Saptamanii
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii