Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam si taiem. Punem ceapa si cartofii intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si cca 400 ml din lichidul in care au fiert . Dam cratita la cuptor pentru cca 25-30 de minute. Cand sunt cartofii fierti, adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper. Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat.
Servim cu muraturi sau salata preferata. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii