Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Complexitate
redusa
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Ingrediente

  • 7-8 bucati de coasta
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • o frunza de dafin
  • boia
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam si taiem. Punem ceapa si cartofii intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si cca 400 ml din lichidul in care au fiert . Dam cratita la cuptor pentru cca 25-30 de minute. Cand sunt cartofii fierti, adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper. Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat.

Servim cu muraturi sau salata preferata. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc