Inimioare cu Sos de Rosii

Postat pe: 21-10-2011
(0)

Ingrediente

Inimioare:
1 kg carne macinata
2 cartofi rasi, storsi
4 oua
sare
piper
3 linguri boia dulce
4 cepe tocate
nucsoara macinata
coriandru macinat (ingredientul minune)
Sos:
500 ml bulion
3 linguri faina
4 linguri apa
5 catei usturoi
2 linguri zahar
3 frunze dafin
putin sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Pt inimioare se amesteca toate ingredientele foarte bine si se pun intr-o tava intinsa, unsa cu ulei, la cuptor, 40 minute, la 230 grade celsius.

Se pune bulionul se fiert iar cand clocoteste se amesteca cu un sos facut din faina+apa. Se pune si zaharul si dafinul si se fierbe 5 minute. La sfarsit se mai pune si usturoiul maruntit fin si putina sare.

Cu o forma de taiat biscuiti se taie inimioare din ''drobul'' rezultat.
Pofta buna!
Se serveste cu sosul de rosii cu un piure dulceag de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inimioare cu Sos de Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inimioare cu Sos de Rosii