Iepure cu masline

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carne de iepure 1 kg
zarzavat de supa 200 g
ceapa 150 g
ulei 100 g
vin 100 ml
bulion de tomate 50 g
masline 200 g
cimbru 1 fir
dafin 2 foi
usturoi 20 g
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea de iepure se taie in portii, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata si zarzavatul taiat rondele, se sting cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita, se pune carnea in sos si se lasa sa fiarba in continuare. Maslinele se fierb 40 min. in apa, se scurg si se adauga in sos. Se condimenteaza sosul cu mujdei de usturoi, cimbru, foi de dafin, piper si sare, se adauga vinul si se continua fierberea, pana ce carnea este gata.
Se lasa sa se raceasca si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Iepure cu masline" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iepure cu masline