Carnea de iepure se taie in portii, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata si zarzavatul taiat rondele, se sting cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita, se pune carnea in sos si se lasa sa fiarba in continuare. Maslinele se fierb 40 min. in apa, se scurg si se adauga in sos. Se condimenteaza sosul cu mujdei de usturoi, cimbru, foi de dafin, piper si sare, se adauga vinul si se continua fierberea, pana ce carnea este gata.
Se lasa sa se raceasca si se serveste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii