Gulioare Umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Gulioare Umplute

Ingrediente

  • Pentru 3 portii:
  • - 3 gulioare
  • - o ceapa mica
  • - 200 g carne tocata
  • - 50 g orez
  • - 3 linguri smantana
  • - condimente

Mod de preparare

Gulioarele se curata si se scobesc cu un cutit bine ascutit. Apoi pregatim umplutura. Ceapa se taie cubulete mici, se amesteca impreuna cu orezul, carnea si condimentele. Se aseaza guliile umplute cu amstecul de carne tocata intr-un vas, dupa care se pun intre gulii mijlocul, ramas de la scobit si apa, atat cat sa le acopere pe jumatate. Se lasa la fiert cu capac, pana cand guliile sunt fierte.

Bucatile mici de gulie se mixeaza cu blenderul si putina apa ramasa de la fiert, pastrand cateva bucatele deoparte. Peste sosul astfel obtinut se pune patrunjel, smantana si buctelele intregi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa