Gnocchi cu Piept de Pui

Postat pe: 19-11-2008
(2)

Ingrediente

500 gr gnocchi proaspeti
un piept de pui
o cutie rosii decojite (cubulete)
un gogosar
o lingurita plante aromatice
piper
3 lg ulei masline
2 lg smantana
sare

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat taiat in cubulete mici l-am pus la prajit in uleiul de masline. Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare piper.

La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si am mai tinut 5 min la foc mic.

Pofta buna!
Data viitoare as incerca sa pun la calit in uleiul de masline si 2-3 catei de usturoi si la sfarsit as mai adauga 2-3 lg cascaval ras
Au fost foarte buni si asa . . . (eu i-am mancat alaturi de gogonele murate)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gnocchi cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  23.11.2008 19:24:17

vera gnocchi sunt niste galuste din cartofi ..eu le-am cumparat ...daca gasesc o poza am sa o atasez

veraem
•  22.11.2008 11:23:07

draga eu nu stiu ce sunt aia gnocchi. poti sa mi spui si mie?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gnocchi cu Piept de Pui