Friptura cu sos de smantana

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4 fileuri carne(eu am avut de porc)
condimente
sare
2 linguri smantana
apa pentru fiert
cateva bucatele mici de ceapa
2-3 catei usturoi
un pahar vin alb
3-4 linguri ulei masline

Mod de preparare

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.
Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba.
Am crestat carnea cu foarfecul de bucatarie sa patrunda bine zeama.
Am mai pus cate putina apa si am lasat sa fiarba bine;la urma am pus smantana.
De preferinta mai puteti pune usturoi.
Am servit cu garnitura de pastai _ciuperci si salata verde.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

extremezone
•  17.02.2009 17:30:21

foarte interesant!

stefy
•  10.02.2009 17:06:11

mersi Lucia

lucia_bp
•  05.02.2009 20:11:59

Pe gustul meu!
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura cu sos de smantana