Friptura cu sos de smantana

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4 fileuri carne(eu am avut de porc)
condimente
sare
2 linguri smantana
apa pentru fiert
cateva bucatele mici de ceapa
2-3 catei usturoi
un pahar vin alb
3-4 linguri ulei masline

Mod de preparare

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.
Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba.
Am crestat carnea cu foarfecul de bucatarie sa patrunda bine zeama.
Am mai pus cate putina apa si am lasat sa fiarba bine;la urma am pus smantana.
De preferinta mai puteti pune usturoi.
Am servit cu garnitura de pastai _ciuperci si salata verde.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

extremezone
•  17.02.2009 17:30:21

foarte interesant!

stefy
•  10.02.2009 17:06:11

mersi Lucia

lucia_bp
•  05.02.2009 20:11:59

Pe gustul meu!
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura cu sos de smantana