Fried Chicken

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 piept de pui (sau aripioare)
  • -250 ml Kefir (sau lapte batut sau iaurt sau smantana)
  • -faina
  • -sare
  • boia
  • piper
  • chilly
  • usturoi deshidratat
  • ceapa deshidratata

Mod de preparare

Se taie pieptul bucatele si se tine in apa cu sare 2-3 ore, apoi se trece prin Kefir si prin faina amastecata cu condimentele si se prajeste in baie de ulei. Se scot pe servetel absorbant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate