Ficatei imbracati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ficatei imbracati

Ingrediente

  • ficatei de pui
  • costita afumata/kaiser
  • 3 ardei capia rosii
  • 5 rosii coapte
  • sare, piper, boia
  • ulei
  • scobitori

Mod de preparare

Taiem costita afumata sau kaiserul in felii subtirele. Ficateii de pui ii condimentam dupa gust cu sare, piper si boia. Luam cate o bucata de ficatel (daca este prea mare o taiem pe jumatate) si o imbracam cu o felie de costita afumata. Prindem cu o scobitoare de doua ori. Procedam la fel si cu celelalte bucatele de kaiser si ficatei.

Intr-un vas cu ulei prajim ficatei imbracati in kaiser. Dupa ce s-au rumenit adaugam ardeii capia taiati in felii subtiri. Lasam sa se caleasca bine. Apoi adaugam rosiile date pe razatoare si lasam sa fiarba. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia si lasam la foc inca 15 minute. Daca sosul scade prea mult (depinde de ce rosii avem), mai adaugam putina apa.

Se serveste cu muraturi, salata preferata si neaparat patrunjel proaspat presarat deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)