Ficatei de pui fragezi

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

ficatei de pui
1 ceapa mai mare (sau 2 mijlocii)
smantana 250 gr
2 linguri de rama
faina
sare si piper la final
100 ml apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se curata ficatul de pielite , si se da fiecare bucata prin faina . Intr-o tigaie se pune rama al topit , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste . Peste punem ficateii tavaliti prin faina si se lasa un pic pe o parte apoi se intorc . Se pune cca 100 ml apa peste si se lasa sa dea un clocot . In acest fel se formeaza un sos mai grosut . Punem peste smantana si lasam sa fiarba ptr. cca 5 minute ficateii cu smantana .

Se pune in farfurie si ficatei si sos si numai atunci adaugam sarea si piperul macinat. (daca saram ficateii inainte acestia se vor intari , in acest fel ei vor ramane fragezi ) .

Se poate servi cu orez .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ficatei de pui fragezi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

portobelo
•  09.11.2009 16:08:20

Delicioshi... shi merge si repede;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficatei de pui fragezi