Ficatei de pui fragezi

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

ficatei de pui
1 ceapa mai mare (sau 2 mijlocii)
smantana 250 gr
2 linguri de rama
faina
sare si piper la final
100 ml apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se curata ficatul de pielite , si se da fiecare bucata prin faina . Intr-o tigaie se pune rama al topit , se adauga ceapa tocata marunt si se caleste . Peste punem ficateii tavaliti prin faina si se lasa un pic pe o parte apoi se intorc . Se pune cca 100 ml apa peste si se lasa sa dea un clocot . In acest fel se formeaza un sos mai grosut . Punem peste smantana si lasam sa fiarba ptr. cca 5 minute ficateii cu smantana .

Se pune in farfurie si ficatei si sos si numai atunci adaugam sarea si piperul macinat. (daca saram ficateii inainte acestia se vor intari , in acest fel ei vor ramane fragezi ) .

Se poate servi cu orez .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ficatei de pui fragezi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

portobelo
•  09.11.2009 16:08:20

Delicioshi... shi merge si repede;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficatei de pui fragezi