Ficatei de Pui cu Sos de Mere si Salvie

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg ficatei de pui
1-3 cepe rosii
2-3 mere acrisoare
2-3 linguri ulei
sare
piper
1 lingurita rasa de salvie maruntita
2 linguri de patrunjel verde, tocat marunt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Taiati cubulete, merele curatate de coaja si cotor si puneti-le imediat in apa rece, sa nu se oxideze.

Caliti in ulei incins ceapa rosie taiata feliute subtiri, adaugati ficateii si presarati salvia, lasand foarte putin pe foc, doar pana-si schimba culoarea, apoi adaugati cubuletele de mar, scurse de apa.
Dupa 1-2 min, scoateti facateii din vas si puneti-i deoparte, ca sa nu se zdrobeasca.

In amestecul ramas, de ulei, ceapa si salvie caliti cubuletele de mar, amestecand continuu, pana cand pulpa de mar se transforma intr-un sos cremos.

Este momentul sa adaugati facateii.
Dupa 1-2 min, timp in care amestecati cu grija sa nu se sfarme ficatul, condimentati cu sare si piper, dupa gust, presarati patrunjelul, omogenizati si luati de pe foc, acoperind vasul.

Dupa 5 min, serviti cat este fierbinte, cel mai bine cu paine bagheta, calda.

POFTA BUNA!

O combinatie originala de gusturi pornind de la ingrediente banale, cu arome daruite de mar si salvie, ficateilor fragezi si gustosi.
Adica . . . o surpriza la indemana si usor de pregatit, in orice anotimp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ficatei de Pui cu Sos de Mere si Salvie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficatei de Pui cu Sos de Mere si Salvie