Se curata dovleacul si se taie cuburi. Se caleste cu un cub de unt.
Se adauga cartofii, se condimenteaza dupa gust.
Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert pana scade tot lichidul.
Intre timp taiem marunt ceapa si ardeii si le punem la calit.
Adaugam carnea si 250 ml apa/supa de pui.
Condimentam dupa gust si lasam la fiert.
Cand e gata, asezam frumos pe farfurie si servim, fara frica.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii